Geef jouw club op als goed doel!

UW CLUB

VERDIEN GELD VOOR JE CLUB!

Kan je sportclub extra euro’s gebruiken voor nieuwe attributen? Zijn de schommels op het schoolplein aan vervanging toe? Spaart je muziekclub voor een nieuw instrument? Met het fietsevenement ‘Epe voor Epe’ kun je op een eenvoudige en gezellige manier geld inzamelen voor je club, vereniging of school!

De inschrijving voor de goede doelen van Epe voor Epe 2023 is weer geopend. Je kunt je aanmelden tot 1 maart 2023.

GELD VERDIENEN? EERST AANMELDEN!

Kan je club extra euro’s gebruiken? Meld dan het (goede) doel aan waarvoor je dit geld wilt gebruiken. Schrijf je organisatie/vereniging voor 1 maart 2023  als goed doel in voor ons fietsevenement.

Hieronder lees je welke informatie wij graag van je ontvangen. De organisatie beoordeelt de inzendingen en maakt in april 2023 bekend welke 5 doelen zijn geselecteerd als goed doel voor Epe voor Epe 2023.

INSCHRIJVEN VOOR 2023

Wil je je club, vereniging of school inschrijven voor Epe voor Epe 2023, stuur ons dan een mail en meld de volgende zaken:

  • voor welk doel is het geld nodig en/of wordt het gebruikt (let op: niet voor aanvullen van clubkas of begroting!)
  • hoe gaat je club, vereniging of school deelnemers voor de fietstocht werven, dan wel kaarten verkopen?
  • wie is/wordt contactpersoon namens de je club, vereniging of school ?

Mail je motivatie naar ons secretariaat via cisca.haverkort@live.nl o.v.v. aanmelding Epe voor Epe 2023.

WAT LEVERT HET JE OP?

Dat is mede afhankelijk van je eigen inzet. Je krijgt altijd de opbrengst van de door jouw verkochte kaarten. Het is dus belangrijk dat je met én voor je school, club of vereniging zoveel mogelijk kaarten voor de fietstocht verkoopt!

Op de dag zelf kunnen aan de kassa ook nog kaarten worden gekocht, waarop deelnemers kunnen aangeven voor welk goed doel ze willen fietsen.

De overige opbrengsten van de fietstocht worden (naar rato) over de goede doelen verdeeld. Hier vind je een overzicht van wat wij de voorgaande jaren aan de goede doelen hebben kunnen uitreiken.  

Scroll to top